Fredagen

Anna var på kryss så Amanda var ansvarig för träningen, hela gänget hade tränat tillsammans på Spargo och enligt rapporten jag fick poå båten var de suveränt duktiga allesammans. Är så tacksam att ni ställer upp de gånger jag inte kan.

Kalas

Igår fick Ronny hedersuppdraget att vara kalasponny. det var Felicia och hennes åtta kompisar som hade voltige tillsammans. Jättehärligt gäng med modiga duktiga tjejer som testade på saker de aldrig gjort förr.

Äntligen träning!

Vi blev inte så stor skara på denna termins (vill inte säga höstens) första träning. Det var jag (Paulina) och Amanda som var mest sugna av lag 1 och kunde inte hålla oss borta från voltigen längre.

Det blev en del lattjande på bocken och mycket sax första och andra del. Märktes att kroppen blivit lite seg, särskilt för min del... Jag landade nämligen nedanför bocken på utsidan i min första del sax och blev liggandes på mage xD Vet inte riktigt vad som hände, men tydligen ville inte mina armar samarbeta.

Vi körde även de tekniska kürövningarna plus axelstå och hjulning, vilket gick ganska bra. Sen önskar man ju bara att det gick lika fint på hästen i galopp också ;)

Det avslutades med ännu med sax och Amanda fick till några riktigt bra saxar :)

// Paulina


Grattis Carro!

Numera fru Oduro?! Om jag nu inte minns eller stavat fel. Hoppas inte det. I vilket fall har hon nu äntligen fått sin älskade till äkta man! All lycka till er båda. Har smygkikat på fb-bilder och förundrats över hur fina och lyckliga de ser ut. Stort stort grattis till världens finaste brudpar!
Carro som jag är van att se henne =)

RSS 2.0