Tävlingsdags

Idag var det då dags för tävling. Det har varit lite si och så med tränandet efter SM så det var nog med blandade känslor vi åkte iväg i morse. flera av oss har varit lite krassliga dessutom och då lockar det ju inte jättemycket med heldag i kallt ridhus.
 
Hur som helst så blev det ändå en riktigt bra dag. Spargo var lite seg de två första i grunden, sen gick han riktigt fint resterande fyra. Tjejerna var väl kanske inte i toppform men körde lugnt och säkert och skrapade ihop 5,1 på grunden. Küren var lite tyngre tyckte Spargo som inte riktigt bjöd lika bra denna runda men ändå höjde sina poäng rejält. Tjejerna körde lugnt och stadigt och drog tyvärr över tiden lite men fick även här fina poäng. Totalt hamnade vi strax över 5,8. Så är det så här vi kör när vi är "ur form" så blir det förhoppningsvis fantastiskt när vi är i form igen ;)

Hinner inte

Det känns som mitt nuvarande mantra, jag hinner inte, ingenting hinner jag... Bloggen hamnar defivitivt på den listan av saker som jag inte hinner och som jag prioriterar ganska lågt just nu. Vi har kommit igång lite smått med träningen och det är snart tävling. Känns som vi behöver få till ett par bra pass innan tävlingen för att få koll på lite saker.
 
Hur som helst svek jag mitt eget gäng och begav mig till Laholms voltigetävling för att döma på söndagen. Det tar ju dock lite tid att åka ner dit, den kortaste resan med tåg är på 5,5 h inkl byte i Gbg. Kommer ner på lördag kväll och får chansen att umgås med trevliga familjen Eremar som lånade ut en sängplats åt mig.
 
Efter en del äventyr och en trevlig tävlingsdag med många individuella starter var det så dags att åka hemåt. Massa biljettstrul senare fick jag åtminstone åka till Gbg igen, på den resan hade jag dessutom turen att få sällskap av Jonna T från laholm. Supertrevligt och resan kändes inte alls lika lång som på vägen ner.
 
Ännu mer trassel så fick jag till slut en plats på tåget och kunde åka hem, bara för att fastna i banarbeten, tågmöten och ett lokbytesstopp i Hallsberg. 45 min sen klev jag innanför dörren hemma och slog igen ögonen så fort jag fick chansen.
 
Ser nu fram mot kvällens träning!

RSS 2.0