Lite passiv

senaste veckan har jag inte hunnit med så mycket blogg. Orsaken är en hårddisk med klara samarbetssvårigheter. Min jobbdator har numera fått en ny men senaste dygnen har jag gjort allt som står i min makt för att återskapa och hitta alla mina filer som ligger i den gamla. Dock utan att lyckas, jag är helt enkelt inte tillräckligt mycket hacker...

Gammalt...gamlare....jättegamlast ;P

Tänkte slänga in lite gamla bilder. Har ju en del i gömmorna :)
Malin, en lite sötnos som var med i begynnelsen :)
Malin som var med i begynnelsen :)
Rosette var även hon med i början, dock saknade hon sitt vänstra öga vilket ofta ställde till problem då hon gärna ville stanna för att kunna vända in huvudet för att kunna se vem som kom och ville hoppa upp.
En gammal bild på en Malda, en Carro och en liten liten Manda :P
Trähästlek.
En östhammartävling för länge länge sedan. Carro, Pau och Angelica.
Kürträning för länge sedan. Tror den kördes på Nelly någon vända...iaf delar av den.
Den där piratövningen vet jag med säkerhet gick väldigt "bra"....Inte nå att Carro och Manda puttade av varandra med rumporna ;)
En av de vackrare bilderna på Manda :) ( Ylwa i bakgrunden och Pau här i framkant)
En liten bild på Nellsan åxå, hon var ju med ett tag...gick väl dock sådär då hon är ganska...ja...sto...stofasoner var det en hel del. Mycket egna idéer om vad vi fick och inte fick göra. Och så skulle man ju gärna läsa hennes tankar åxå då det vi fixk göra kunde variera väldigt från ena gången till den andra. Ibland kunde vi köra kür klockrent...ibland fick vi inte alls stå på knä ens. Bockelibock sa hon då :P
Nä...har ju galet massa bilder kvar men ni får gotta er i dessa så länge för nu ska jag ut å springa ;)
// Carro

Måndagsträning

en dag sent men vadå, bättre sent än aldrig. Är för övrigt kroniskt trött just nu så då kan det bli fördröjningar.

Fem man starka var de igår, eller ja, en man och fyra kvinnor, eller kanske tjejer. Hur som helst var det i alla fall Carro, Pau, Towa, Josse och Viktor som var med. På hugget var de allihop och vi inledde med grundsits och stå vilket kändes under bra kontroll nu. Fina harmoniska ståenden och stabila grundsitsar.

Sen blev det en del kür, vi passade på att peta detaljer i de blocken som vi kunde köra men vi gav också chansen till Towa och Josse att träna extra på sina upphopp. Vi hittade några saker som de kunde tänka lite extra på och som faktiskt visade sig hjälpa bra när de försökte tänka på dem. Båda två kämpade som sjutton och viljan är det inga som helst fel på. De vill och de ska! Underbart när de har den inställningen.

Vi hann med att köra två kürblock även i galopp och det är så skönt att se hur bra sakerna sitter. Utvecklingen går framåt och vi tänkte eventuellt höja nivån ytterligare lite grann. Vi får se hur det utecklar sig. Nu hänger mycket på att jag fixar fram musiken till på lördag men om bara mitt paket kommer fram snart så.

Viktor har ju inget fast block i nuläget utan ska träna in ett med Amanda men han fick istället träna ståenden hela passet nästan. Vilken skillnad det blir, han behöver liksom de där försöken på sig så blir han bara bättre och bättre.

Gårdagens incident stod Carro för när hon försökte skrämma skiten ur mig och publiken på läktaren. Hon skulle gör en kullerbytta upp tillsammans med Pau och kommer nästan runt men inte fullt utan åker rätt ner när hon hänger upp och ner, får benet över linan och dimper i backen. Nu gick det förhållnadevis bra eftersom hon på något fantastiskt sätt har koll, även upp och ner och styr kroppen på bästa sätt. Hon var lite öm i benet efter sa hon och det tycker jag ändå är att slippa ganska milt undan efter den vurpan. Undrar lite hur hon känner sig i kroppen idag.

Förutom den "lilla" grejen då så var detta en riktigt bra träning med saker som funkade och lossnade och jag ser fram emot lördagen.

Fredagen

Så, igår hade vi träning igen. Nu har vi bestämt att varannan helgträning ska ligga fredag kväll och varannan lördag eftermiddag så jag hoppas det gör alla nöjda och glada och att det kan få flyta på.

Vi började med lag 2 på Ronny. De jobbade på bra, de fick köra lite längder men de bara matar på och sliter, ingen som säger att det är jobbigt även om det syns på dem att de får ta i. Det är superkul att jobba med detta gäng som bara säger ja och ler så fort man föreslår något. De jobbade extra hårt med upphopp på trähästen och jag tror att det kommer ge resultat ganska snabbt om de fortsätter med samma tryck. Ronny går superfint i galoppen nu och tjejerna kan köra i princip allt de vill.

Stora laget saknade Towa, Viktor och Pau men det gjorde inte att tempot sänktes. Vi väckte liv i en gammal klassiker, Heby-serien och passade även på att köra en vända studsupphopp på Sparris i galopp. det gick jättebra för alla. Karres reaktion efteråt var underbar! Karre lyckades med det mesta igår, hon studsade på knä bredvid hästen i galopp, hon hoppade runt på hästen i ståendet, utan att ramla av och i avhoppet gled ena benet framför henne tills hon låg platt på rygg. Underbara Karre som bara borstar av sig och fortsätter trots allt.

Josse satte ett riktigt bra stående också. Superstadigt och stabilt. Jobbade en del med saxen och kontrollen blir bara bättre och bättre!

Amanda och Carro gav prov på snygga danser i baklängesståendena vi körde i skritt. Dock var det inte helt lätt att sjunga med i vare sig ketchup song eller Macarena, och nej Carro waka waka har inte så mycket lättare text den heller.

Miranda var med och körde med båda gängen trots att hon varit hemma och sjuk hela veckan, hon måste ha samlat energi till tusen för jösses vad bra det gick för henne med. Hon fick träna massor av upphopp på trähästen.

Överlag en mycket bra träning känner jag och laddar om för måndagen.

Klar!

Med ett par tights,Mirandas, så de blir nog premiäranvända idag. Är faktiskt rätt nöjd. Skulle ha tagit kort på dem men hade inte fått in det just nu i alla fall med denna dator. Dock är min snart reparerad, skulle blivit hårddiskbyte idag om jag hade varit på jobbet. men nu var jag ju hemma med M.

Snart dags för träning. Vi har ju bytt tider så nu kommer jag garanterat snurra ihop saker än mer. Varannan fredag, varannan lördag. Oj oj!


Resår

är bra att ha till midjan, rätt jobbigt annars att gå och hålla i tightsen. Nu är de i alla fall nästintill klara, det ska då bara dit en resår. Får se till att shoppa det i morgon. Är annars rätt nöjd med dem. Funderar lite på om jag ska göra en överdel till det med, gillar ju färgen. Man kanske skulle göra till hela lilla laget. Fast det tar ju tid med...

Länge sen

är det som jag köpte en skiva, hmm undrar varför men hur som helst har jag faktiskt beställt en idag. Tänker dock inte tala om vilken, det får ni höra sen. Passade även på att beställa the Hunger Games böckerna efter att jag hört massor av bra saker om dem. Har väl egentligen inte tid att läsa dem just nu men vi får väl se. det handla väl om prioriteringar.

Annars har jag en snörvlig loppa hemma. Så jag passar på att städa och greja lite, kanske till och med syr en snutt eller två.

Gamla bilder

Om ni har gamla bilder som ni tycker vi borde publicera här på bloggen får ni mer än gärna skicka dem till mig. Om de inte finns i digitalt format kan ni lämna dem till mig så kan jag skanna in dem med hjälp av kopiatorn. Det vore kul att få mer nostalgi att grotta ner sig i.

Mer grattis

Till världens bästa Amanda som fyller hela 18 år idag! Hipp hipp hurra för henne! Tänkte att jag skulle hittat några gamla bilder på henne för att se skillnaden, men överlämnar det till någon annan. Hur som helst har vi fått förmånen att följa henne många år nu! Hoppas det blir minst lika många till!
Läktarhäng i Sala! Nu längtar jag till tävlingarna börjar, hur är det med er?

Grattis Miranda

till att ha fått en till lillebror! Välkommen till världen Benjamin!

Försöker vara smart...

men det går mindre bra just nu. Har fortfarande inte fått igång laptopen, illa illa. Måste jobba med det i morgon. Kommer behöva vara hemma med snorig Miranda i morgon. Fast det är kanske bra att hon tar allt på en gång, både UVI och förkylning.

Duktiga laget

Måndagsträningen då, har inte rapporterat något från den än då jag för närvarande är datalös, hoppas på att det ska lösa sig i morgon dock. Många tårar blir det annars. Mitt pucko, dvs jag har ju inte gjort det jag ständigt förmanar alla elever att inte göra. Nämligen spara saker på hårddisken, typiskt dumt.

Nåväl träningen i måndags då. En något seg Spargo som dock fick vakna till liv. Vi jobbade mest med grund och körde igenom det gamla block 1 i vänstergalopp. Finns ju en del puts att göra där men alla genomför ju övningarna så det steget är vi förbi. I höger galopp blev det några svingar och saxar. De som imponerade mest här var Towa och Josse som fått riktigt fin höjd i sina bakåtsvingar. Härligt tjejer!

En vända kür i skritt blev det, tyvärr var inte Viktor och Pau på plats så det blev lite inhopp på nya positioner. Alltid bra att flera kan samma saker tycker jag. Sen får man ökad förståelse för varandras svårigheter i själva övningarna dessutom.

Avslutningen bestod av ett kürblock som ar lite skakigt sist och ett upphopp där vi tränat lite nytt teknikvmässigt och det var stor skillnad sen sist. Det tar sig, nu måste vi dock få ihop musik, typ helst igår, åh älskade dator säg att du återuppstår i morgon... allt är förlåtet!

Havrepappa

Kan liksom inte låta bli att läsa denna blogg, och absolut skratta så jag nästan ramlar av stolen dessutom. Hans självdistans är klart uppskattad. Dock vet jag inte om jag håller med honom om att han har trashat Malins "Do you wanna ride" den var väl liksom aldrig hel från början.

http://www.tidningenridsport.se/Blogg--debatt/Bloggar/Havrepappa/2012/3/Havrepappa-hoppar/

Alla med på träning!

Idag var vi hela laget plus Viktor på träningen. Då passade vi på att köra kür och klura på hur vi ska lösa situationen, när Carro inte ska vara med på en tävling.

Vi började med ståenden i vänster varv. Det såg riktigt säkert ut för alla. Dock var underlaget i manegen bytt, så upphoppen blev lite svårare än vanligt. Sen körde vi igenom küren på bocken och petade i detaljer. Vi testade även lite övningar med Viktor, som vi hoppas att han ska kunna köra i maj. I höger galopp körde alla grundsits, riktigt vackra var de!

Efter en vända kür i skritt, blev det en i galopp. Över lag var det väldigt säkert och det märktes att vi blivit lite mer "varma i kläderna". Några övningar gick bättre nu än tidigare. Vissa missar blev det ju, men det var med sånt som varit säkert förut. Sparris gjorde t.ex en tvärnit av någon anledning. Som tur var hände inget allvarligt. Jag tycker att vi ska fokusera mer på inlevelsen och smidiga övergångar. Men vi är på god väg :) En nyttig och bra träning!

/Paulina


Tjäna pengar

Voltigen är ju inte annorlunda än andra föreningar med ungdomar och behöver så klart tjäna extra pengar. Försäljningen senast resulterade i den nya padden och som ni såg på önskelistan så finns det många fler hål att stoppa i. Dessutom skulle det ju inte vara fel att så småningom lyckas få ihop till en egen häst för oss. Vi älskar ju vår Spargo men man måste ju även planera framåt.

Nu har  i alla fall Ullmax kommit så det är dags att lämna vidare grejerna till de som beställt. Men alla ni som missade att beställa behöver inte vara lednsa alls. Man kan nämligen handla direkt från Ullmax.se och bara välja att stödja Hallsta Voltige, så får vi ersättning för det. Helt fantastiskt.

Över huvudtaget när ni nätshoppar så rekommenderar jag att man går via en sida som heter sponsorhuset.se som erbjuder pengar om man går via den sidan till en annan och sedan handlar. Hur mycket man får är olika men det finns ett litet räkneverk på sidan så att man kan se hur mycket som gått till Hallsta Ridklubb. Enkelt sätt att stötta utan att ens behöva anstränga sig särskilt mycket. Meningen är man ska använda den för inköp man ändå tänkt göra men at en liten del av pengarna går till den klubb man valt ut att stötta.

Sånt barn säger

På konserten idag träffade jag på Kerstin, Paus mamma, hästägare och även lärare på Munktorpsskolan. Hon berättade om Mirandas referat från ridningen; Nu kan jag hålla balansen bättre, så jag inte ramlar av. Till saken hör att Miranda som många känner till tränat voltigen sen innan hon kunde gå själv i princip, och _aldrig_ ramlat av i de sammanhangen. Dock ramlade hon av Aslan ute hos Kerstin efter att hon försökte sig på vilda västern stuket med att skänkla på Asse varpå han glatt skuttade iväg åt sitt håll och hon gled av. Det är enda gången någonsin... men det är intressant att det är så hon ser på det, att hon inte ramlar av så mycket. Hmm...

Konsert

Varje år ordnas en konsert med alla skolbarn i åk 2 i Köping. I år var det Mirandas tur att delta, och hon sken bokstavligt talat som en sol i sina gula kläder. De sjöng bland annat Jag är en astronaut och Satellit. Dessutom hade de en solist som var med och sjöng. Riktigt duktiga var de allihopa, en riktigt trevlig tradition tycker jag det är. Det var till och med trettioårsjubileum i år.


Originalet

Det är något särskilt...

... och liksom speciellt med voltige. Om det är kontakten med hästen kanske, eller de fantastiska människorna. Hur som helst, det här klippet är ganska fantastiskt det med. Minnen kommer upp återigen, av diverse olika läger, kick-offer och shower på Hamre. Måste nog leta upp korten från ballerinadansen. Tills dess får ni njuta av detta.


En annan blogg...

är denna, och i morse fick detta inlägg mig att sätta frukosten i vrångstrupen helt. Till och med katten tittade underligt på mig när jag kippade efter luft.
http://www.tidningenridsport.se/Havrepappa/Havrepappa/2012/3/Skotselanvisningar-for-Lilleman/

Back in the day...

En gång för länge sedan var den här mannen på besök i vårt ridhus, det har etsat sig fast i vårt minne även om det inte är många av de voltigörerna som var med då som fortfarande är aktiv. Men jag finns kvar, och så Carro förstås, och vi minns och vet att det faktiskt går att genom magi bara hamna på baken på en häst. Eller hur?



Utvecklingen har gått framåt kan vi säga, på mer än en front. Men det är forfarande sevärt.

Musik

Dagens låt för mig helt klart


Sen fastnade jag för denna häromdagen med


Den gav mig nästan lite Hoffmaestrovibbar dock, utan superspeeden.

Önskelista

Tänk om det var så enkelt som när man var liten och skrev till tomten, eller för den delen, jag som gick till kiosken och köpte godis, innan lösgodiset var uppfunnet och man betalade per bit och man pekade på det man ville ha. Sen fick man godiset i en påse med cirklar i grönt och orange.

I så fall skulle jag peka och önska, en sån där ---> http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=589878
eller kanske en sån----> http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=580040
Börjar man väl grotta in sig så finns det mängder och åter mängder av hästannonser att titta på och dregla till.

På min lista just nu står dessutom en bockgjord, nya dräkter till lag 2 och en ny trähäst (lite högre och längre med ben som man helst inte slår tårna i)

Inte säker på om gänget håller med mig om allt detta men annars får de väl skriva sina egna listor med saker de vill ha. Om de inte gör det får de skylla sig själva. Ni ser min diskreta pik va?

Hänger...



bokstavligt talat på väggen ;)
Från GBG när jag tog med barnen till Universeum, fördelen är ju att man vet var man har dem då i alla fall.

Fina tjejer!


Läktarhäng i Sala, dags att tävlinagrna sätter igång snart, tycker ni inte det?

Träna träna

Så skönt att komma till stallet och köra med härliga gänget idag. Sparris kändes lite stel i början men det lossnade under passet, dock hoppade vi över att köra kür i galopp idag. Det hann bli en vända i skritt dock och en på bocken. Vi pratade en del om att alla våra rörelser ska kännas planerade och genomtänkta, så att man inte bara tappar ner armar och ben efter övningarna.

I galoppen blev det forsättning av upphoppsträning, svingar, stå och grundsits. Känns som grunden ändå är under rätt bra kontroll.

Gör om, gör rätt!

Ibland fastnar man i sina egna tankevurpor, de hugger tag i en och släpper inte greppet, förrän man får någon input från annat håll. Helgens diskussioner har lett till att jag nog får tänka om en hel del vad det gäller vår kür tror jag. Bedömningen kommer nämligen bli väldigt annorlunda mot förra året. Hur det kommer att slå mot ett lag som vårt vet jag inte just nu, men jag hoppas att det ska ordna sig. Först ska jag bara dissekera vårt program lite, och fundera. Tror dock jag ska ta lite hjälp av laget och visa, framför allt de större, hur vissa saker bedöms.

Om man vill veta mer om regler kan man ju hitta vårt eget TR på www.ridsport.se det säger dock inte så mycket om detaljer som de internationella guidelines gör. fei.org kan man leta på för att hita dem, och där finns det massor av matnyttigt, en del svårare att förstå och annat lättare. Hur som kan det vara bra att veta var man hittar informationen.

Vilja

Med vilja försätter man berg sägs det, ust nu vill jag mycket, hur mycket som helst, men inte sjutton ser jag ngra berg som flyttar sig, knappt småsten ens... En ständigt känsla av tidsbrist däremot, den är konstant närvarande.

Dagen har annars spenderats i Uppsala, mest pratades det kür idag, vi hann med lite teknisk på slutet, sen pös jag eftersom systersonen hade födelsedagskalas, hela 2 år har Ville blivit nu. Sötnöten!

Uppsala

Idag har dagen spenderats i Uppsala. Inledde med domarkurs tillsammans med massa andra trevliga människor och vi har pratat hästpoäng och grund hela dagen. Eftermiddagen bjöd på en titt på UV lag 1 när de tränade och sedan blev det god middag hos familjen Jenvall. Känner mig rätt bortskämd, och trött. Supertrevligt har vi haft det.

Fredagsträning

En väldigt trevlig fredagskväll blev det i ridhuset idag. Vi hade flyttat träningen eftersom jag ska pysa till Uppsala och förkovra mig tillsammans med lite annat voltigefolk. Domarkurs står på schemat. I vilket fall så hade jag lagt träningen till ikväll för att inte behöva ställa in eller för den delen missa en träning till. Känns som jag varit borta massor, fast när jag tittar efter så är det egentligen inte så illa.

Kvällen blev dock väldigt lyckad. Lite inspirerade av en annan blogg tänkte jag att vi skulle jobba med upphopp, vilket vi också gjorde. Vi såg dessutom till att studera varandra ordentligt och analysera vad det är som gör att vissa har högre hopp än andra och vad som gör att en del har svårare att få upp höjd eller för den delen få tryck i armarna. Egentligen borde man filma detta för att kunna peta i detaljerna men vi lyckades i alla fall reda i en del av sakerna och få lite nytänk. Som alltid när man ändrar i lite teknik kan det kännas väldigt avigt och konstigt till en början och vi är ju inte hela vägen framme än men det är åtminstone ett steg i rätt riktning.

Dagens träning kändes för övrigt väldigt effektivt och vi hann med massor. En ur lag 2 kom tidigt och då jag var osäker på hur många återbud vi hade såg vi till att hon fick hänga med de stora lite och köra på Sparris, sen ramlade det så småningom in 2 till så då tog vi med dem också. Skippade Ronny och så fick pappa Sparris gå med dem med, men med tanke på att de hade både knäcke och morötter med i fickorna blev han nog inte så ledsen egentligen. Han var dessutom ursöt när han försökte nå upp på läktaren och la huvudet på sned för att pressa in smulor i mungipan. Hade han kunnat sätt upp en hov på manegeväggen för att trycka ifrån och nå högre så hade han gjort det.

Lag 2 fick chansen att köra lite med de stora i lag 1 och göra både upphopp, med hjälp i galopp, stående med pass i galopp och testa ett enkelt treblock i skritt. Det riktigt lös om alla tre tjejerna efteråt. Så kul!

Lag 1 fick köra stå, svingar, sax och ett kort kürpass vilket gick jättebra, jag tror att det var första gången Karre inte hade med sig någon ut för putt och upp kom hon, vi testade även en ny inledning som funkar bättre än den tidigare rakt av. Klockrent! Härliga gänget gör mig så glad!

/Anna

Tjo

Idag har jag haft fullt upp känns det som, någon sa ju att jag skulle försöka ta det lugnt efter förra veckans eskapader men vadå? Man måste väl känna att man lever tycker ni inte?

Hur som helst så känns det faktiskt att det är vår i luften, det är inte längre mörkt på morgonen när jag åker till jobbet eller för den delen när jag kör hem. bara det kan ju få humöret upp, eller hur? Nu är det faktiskt dessutom bara drygt en månad innan första tävlingen ska gå av stapeln i Västerås. Tagga!

Dottern har blivit ganska hästbiten senaste veckorna, man tycker ju att hon borde fått sin beskärda del redan genom voltigen men hon vill ha mer, och det tycker jag är superkul förstås och uppmuntrar. Igår red hon Karina och jag tycker faktiskt det syns stor skillnad bara på dessa sex gånger hon ridit lektion. Hon sträcker upp sig bättre, lättridningen flyter på och igår höll hon igång galoppen en långsida efter att ha fått lite starthjälp, så det tar sig. Snart blir det väl tävling där med kan jag tro.


Östhammar för några år sen

Har kollat igenom massvis med gamla bilder ifrån trähästtävlingen i Östhammar för några år sedan... Väldigt fina bilder, och vi hade väldigt roligt, både inför och under tävlingen. Det var nummerlappar som skulle sys, för vi var tjuvar, så vi sydde lappar som Björnligan i Kalle Anka har, blev riktigt bra, justja plus masker också. Jag och Carro sydde så det glödde om symaskinen :).

Sen så var det den perioden vi hade den lilla perfekta gympahallen, i Näs. den var väldigt liten, men för oss behövdes det inte mer, men ack så mysig den var. Skulle tycka att det var roligt om vi kunde få till en till träning där i veckan.... Men det är svårt att få tiderna att passa för alla, då alla jobbar och vissa pendlar en bra bit... Synd.... För det är väldigt nyttigt!

Aja, nu ska jag lägga upp lite bilder ifrån trähästtävlingen, så att de lagmedlemmar som var med då blir lite påminda om en bra och rolig tävling :) / Amanda






Grund

Dagens träning hade grund som fokus. Vi har pysslat en hel del med küren nu vilket i och för sig inte är så konstigt. Den är ju klurigare att få till, speciellt som vi fortfarande ändrar en del eftersom vi har varit i överkant tidsmässigt. Nu börjar det återigen ta form och därför fick dagens träning gå till grund. Det blev grundsits och stå i galopp i höger, ett ganska långt bockpass med svingar och saxar och sen gick vi över på hästen och körde samma i galopp. Till slut blev det ändå en kürvända på bocken.

Ligger padden rakt?

I princip hela träningen fokuserade kring den nya padden, vilket kanske inte är så konstigt. Det känns rätt viktigt att den formar sig rätt, annars kan det ställa till ganska mycket problem senare. Därför blev det ett par stopp med omläggningar av utrustning. På det stora hela kändes det ändå ganska bra med den. Får den bara ett par träningar på sig att formas så kommer det bli riktigt bra till och med. De som satt på halsen kunde i alla fall känna stor skillnad även om Amanda tyckte att den var halare på halsen än vår andra. Kan bero på att det inte var frotté i överdraget där dock. Det kändes som den var mer stabil och den är ju helt klart lite tjockare än den andra. Vi vågade oss på att köra kür också men då gled den lite, får hålla koll på hur det går med den nästa träning.

Küren har vi stökat om lite i igen. Tror dock att det behövs ytterligare fix innan vi är helt hemma med den. Den funkar i nuläget men är kanske lite lång än vilket måste klippas ner ytterligare.

Päivi mätte hela gänget för dräkter också så nu är det på G med. Härligt!

Hoppas eventuellt på lite bilder senare, Jesse var med och hade kameran igång.

Med lag 2 gick det riktigt bra, Ronny är så himla duktig med dem. De fick köra sving i skritt och galopp, vi hann även med grundsits och fana i galopp samt lite kür i skritt. Det är superkul med de små som dock verkar känna att träningarna skulle kunna vara mycket mycket längre, varje pass blir de lika häpna över att det redan är slut. Idag fick de avsluta med lite löpvändor och blandade övningar.

Igång igen

Äntligen är det dags för träning, det var bara en vecka sen sist men eftersom denna vecka varit lite speciell känns det extra kul att få träna idag. En del vet ju redan att jag fick spendera den större delen av veckan på sjukhus efter att jag i måndags åkte in med magont. Det visade sig att jag hade anemi, blodbrist och då ville de inte att jag skulle åka hem utan att de fått behandla och utreda. De har en del saker kvar som de vill att jag gör men jag är nu hemma, på benen och känner mig ganska som vanligt.

Till dagen nu då, jag har vår nya pad står i vardagsrummet så en del av träningen kommer att gå åt till att få den på plats och forma den. Det gäller verkligen att vi är nogranna nu i början med hur vi lägger den så att den formas bra från start. Den känns ganska mycket tjockare än vår andra pad så det kommer bli intressant att se hur den är att köra med.

Musikproblemet är inte helt löst än, det börjar brinna i knutarna gällande detta så jag hoppas alla kan hjälpa mig med låtförslag under den kommande veckan.

/Anna

RSS 2.0