Ligger padden rakt?

I princip hela träningen fokuserade kring den nya padden, vilket kanske inte är så konstigt. Det känns rätt viktigt att den formar sig rätt, annars kan det ställa till ganska mycket problem senare. Därför blev det ett par stopp med omläggningar av utrustning. På det stora hela kändes det ändå ganska bra med den. Får den bara ett par träningar på sig att formas så kommer det bli riktigt bra till och med. De som satt på halsen kunde i alla fall känna stor skillnad även om Amanda tyckte att den var halare på halsen än vår andra. Kan bero på att det inte var frotté i överdraget där dock. Det kändes som den var mer stabil och den är ju helt klart lite tjockare än den andra. Vi vågade oss på att köra kür också men då gled den lite, får hålla koll på hur det går med den nästa träning.

Küren har vi stökat om lite i igen. Tror dock att det behövs ytterligare fix innan vi är helt hemma med den. Den funkar i nuläget men är kanske lite lång än vilket måste klippas ner ytterligare.

Päivi mätte hela gänget för dräkter också så nu är det på G med. Härligt!

Hoppas eventuellt på lite bilder senare, Jesse var med och hade kameran igång.

Med lag 2 gick det riktigt bra, Ronny är så himla duktig med dem. De fick köra sving i skritt och galopp, vi hann även med grundsits och fana i galopp samt lite kür i skritt. Det är superkul med de små som dock verkar känna att träningarna skulle kunna vara mycket mycket längre, varje pass blir de lika häpna över att det redan är slut. Idag fick de avsluta med lite löpvändor och blandade övningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0