Måndagsträning

en dag sent men vadå, bättre sent än aldrig. Är för övrigt kroniskt trött just nu så då kan det bli fördröjningar.

Fem man starka var de igår, eller ja, en man och fyra kvinnor, eller kanske tjejer. Hur som helst var det i alla fall Carro, Pau, Towa, Josse och Viktor som var med. På hugget var de allihop och vi inledde med grundsits och stå vilket kändes under bra kontroll nu. Fina harmoniska ståenden och stabila grundsitsar.

Sen blev det en del kür, vi passade på att peta detaljer i de blocken som vi kunde köra men vi gav också chansen till Towa och Josse att träna extra på sina upphopp. Vi hittade några saker som de kunde tänka lite extra på och som faktiskt visade sig hjälpa bra när de försökte tänka på dem. Båda två kämpade som sjutton och viljan är det inga som helst fel på. De vill och de ska! Underbart när de har den inställningen.

Vi hann med att köra två kürblock även i galopp och det är så skönt att se hur bra sakerna sitter. Utvecklingen går framåt och vi tänkte eventuellt höja nivån ytterligare lite grann. Vi får se hur det utecklar sig. Nu hänger mycket på att jag fixar fram musiken till på lördag men om bara mitt paket kommer fram snart så.

Viktor har ju inget fast block i nuläget utan ska träna in ett med Amanda men han fick istället träna ståenden hela passet nästan. Vilken skillnad det blir, han behöver liksom de där försöken på sig så blir han bara bättre och bättre.

Gårdagens incident stod Carro för när hon försökte skrämma skiten ur mig och publiken på läktaren. Hon skulle gör en kullerbytta upp tillsammans med Pau och kommer nästan runt men inte fullt utan åker rätt ner när hon hänger upp och ner, får benet över linan och dimper i backen. Nu gick det förhållnadevis bra eftersom hon på något fantastiskt sätt har koll, även upp och ner och styr kroppen på bästa sätt. Hon var lite öm i benet efter sa hon och det tycker jag ändå är att slippa ganska milt undan efter den vurpan. Undrar lite hur hon känner sig i kroppen idag.

Förutom den "lilla" grejen då så var detta en riktigt bra träning med saker som funkade och lossnade och jag ser fram emot lördagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0