Tjäna pengar

Voltigen är ju inte annorlunda än andra föreningar med ungdomar och behöver så klart tjäna extra pengar. Försäljningen senast resulterade i den nya padden och som ni såg på önskelistan så finns det många fler hål att stoppa i. Dessutom skulle det ju inte vara fel att så småningom lyckas få ihop till en egen häst för oss. Vi älskar ju vår Spargo men man måste ju även planera framåt.

Nu har  i alla fall Ullmax kommit så det är dags att lämna vidare grejerna till de som beställt. Men alla ni som missade att beställa behöver inte vara lednsa alls. Man kan nämligen handla direkt från Ullmax.se och bara välja att stödja Hallsta Voltige, så får vi ersättning för det. Helt fantastiskt.

Över huvudtaget när ni nätshoppar så rekommenderar jag att man går via en sida som heter sponsorhuset.se som erbjuder pengar om man går via den sidan till en annan och sedan handlar. Hur mycket man får är olika men det finns ett litet räkneverk på sidan så att man kan se hur mycket som gått till Hallsta Ridklubb. Enkelt sätt att stötta utan att ens behöva anstränga sig särskilt mycket. Meningen är man ska använda den för inköp man ändå tänkt göra men at en liten del av pengarna går till den klubb man valt ut att stötta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0