Fredagen

Så, igår hade vi träning igen. Nu har vi bestämt att varannan helgträning ska ligga fredag kväll och varannan lördag eftermiddag så jag hoppas det gör alla nöjda och glada och att det kan få flyta på.

Vi började med lag 2 på Ronny. De jobbade på bra, de fick köra lite längder men de bara matar på och sliter, ingen som säger att det är jobbigt även om det syns på dem att de får ta i. Det är superkul att jobba med detta gäng som bara säger ja och ler så fort man föreslår något. De jobbade extra hårt med upphopp på trähästen och jag tror att det kommer ge resultat ganska snabbt om de fortsätter med samma tryck. Ronny går superfint i galoppen nu och tjejerna kan köra i princip allt de vill.

Stora laget saknade Towa, Viktor och Pau men det gjorde inte att tempot sänktes. Vi väckte liv i en gammal klassiker, Heby-serien och passade även på att köra en vända studsupphopp på Sparris i galopp. det gick jättebra för alla. Karres reaktion efteråt var underbar! Karre lyckades med det mesta igår, hon studsade på knä bredvid hästen i galopp, hon hoppade runt på hästen i ståendet, utan att ramla av och i avhoppet gled ena benet framför henne tills hon låg platt på rygg. Underbara Karre som bara borstar av sig och fortsätter trots allt.

Josse satte ett riktigt bra stående också. Superstadigt och stabilt. Jobbade en del med saxen och kontrollen blir bara bättre och bättre!

Amanda och Carro gav prov på snygga danser i baklängesståendena vi körde i skritt. Dock var det inte helt lätt att sjunga med i vare sig ketchup song eller Macarena, och nej Carro waka waka har inte så mycket lättare text den heller.

Miranda var med och körde med båda gängen trots att hon varit hemma och sjuk hela veckan, hon måste ha samlat energi till tusen för jösses vad bra det gick för henne med. Hon fick träna massor av upphopp på trähästen.

Överlag en mycket bra träning känner jag och laddar om för måndagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0