Lördagsträning

Som sagt så är Anna och barnen i Göteborg, vilket gjorde att vi "stora" fick ta hand om båda träningarna. Angelica(min syster) fick leka longör, medans Amanda(jag), Carro och Josse tränande. För det var vi stora som kom idag på träningen. Angelica(Josses mamma) fick leka fotograf.

Eftersom vi bara var tre stycken på träningen så fick i rätt så mycket gjort, det blev ståenden, fana, kvarn, upphopp och massa kür. Då vi var så få så la vi rätt så mycket vikt på upphoppen och gjorde rätt så många, ni får se några roliga bilder på några minre lyckade upphopp sen ;).

Träningen gick ganska fort, fast vi gjorde hur mycket saker som hellst, och Spargo och Angelica skötte sig jättebra.

Sen så var det dags för de smås träning. Jag och Carro stod och väntade, men inga kom förutom en, Emilia. Så hon fick en riktig genomkörare, och hur duktig som hellst är hon, inte för att vara sån, men jag och Carro blev rejält sugna på att ta upp henne till oss, då hon bara har kört voltige 2 eller 3 gånger! En riktigt stjärna, men hon behöver mogna lite. Idag så gjorde hon allt vi sa till henne, körde igenom hela grunden i skritt, plus gjorde massvis med kürövningar. Sedan så fick hon köra lite i galopp med, då det blev mest knästående och grundsits.
Både hon och Ronny skötte sig hur bra som hellst, en stor stjärna till dem båda!

Som lovat så kommer lite bilder nu :)  Vi hade faktiskt en hel del bra upphopp idag med, men fick inga kort på dem, som sagt så gjorde vi rätt så många, vilket resulterade till lite floppar ibland :P// Amanda


Kommentarer
Postat av: Anna

Duktigaste ni! Blir så glad och stolt! Stor kram från ett något kyligt Göteborg.

2012-02-04 @ 20:16:14
URL: http://hallstavoltige.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0