Tränat

Tränat har vi gjort ikväll. Det är ju måndag. Nästan alla var där idag, Viktor saknas ju fortfarande av förklarliga skäl och Pau hade fått någon mixup med biltillgången. Sånt dom händer. Men resten var där.

Idag var det kallt i ridhuset, och ja jag vet, vi är egentligen ganska bortskämda med vårt ridhus men det gör ju också att man kanske inte är helt van att klä på sig lika mycket som om det vore iskallt där inne. Idag var det dock kallt.

Lite upphoppsträningblev det i inledningen. Det händer en del nu med upphoppen, härligt att se hur vi kommer framåt. Annars läggs mycket tid på küren just nu. Idag hann vi igenom den två vändor i skritten. En del saker sitter riktigt bra nu.

Vi körde några saker i höger galopp, kan bli rätt intressant ibland när man byter varv, kür är normalt inte helt enkelt att köra i höger tycker jag personligen men det finns alltid vinster på att träna saker så man blir starkare, mer liksidig, förbättrar koordination och så vidare.

Vi avslutade med att ge oss på de delar vi kunde i galopp, vissa block känns nästan klara. Så skönt! En del saker måste vi eventuellt tänka om med, eller för den delen ta bort. Vi får väl se hur det blir. Kür är inget avslutat projekt utan en konstant pågående process som ständigt utvecklas och förbättras.

Hoppas på att Karre delar med sig lite av sina bilder hit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0