Lag 1

Tänkte göra en kort presentation av lag 1. De har redan fått i uppgift att de ska presentera varandra så vi får se när ni får mer ingående presentationer, tills vidare får ni hålla till godo med denna.

I lag 1 har vi sju voltigörer i varierande åldrar. Det är Karolina Larsson, Paulina Peterson, Amanda Thunman, Caroline Hederstedt, Viktor Andreasson, Towa Svensson och Josephine Hellström. Under 2009 och 2010 tävlade vi som mellanklasslag men i år kommer vi att gå upp i svårklass.

Karolina kallas Karre och det är ett resultat av att vi redan hade en Carro i laget och Karolina kändes för långt att hojta när hon sitter på hästen. Karre fyller 14 i år men är redan längst i laget. Hon är envis och ger sig aldrig om hon vill klara av något. Det kan också bli en hel del skratt och fniss emellanåt.

Paulina eller Pao är näst äldst i gänget. Hon är stark som sjutton, väldigt hjälpsam och har en väldigt positiv inställning till träning och är målinriktad. Pao har också tävlat en hel del hoppning, bland annat på Le Marquis som vi tidigare hade till voltigen. Pao har även tävlat individuellt innan vi fick ihop ett helt lag.

Amanda är driven och motiverad, älskar att träna och tävla. Hon har också tävlat individuellt innan laget. Tidigare har även båda Amandas systrar gått i voltige så hela familjen Thunman vet vad voltige handlar om. När hon inte tränar så pluggar hon på Ullvigymnasiet.

Caroline, Carro är äldst i laget och har tränat voltige länge. Hon har varit med genom Hallstas upp och nergångar, hängt kvar och har nu en självklar roll i laget. Hon är inte längst men väldigt stark och trygg på hästen. Hennes största sorg är troligen att hon aldrig fått vara flygare i laget. Carro jobbar som sjuksköterska i Västerås.

Viktor, nybliven tonåring som är son till tränare Anna och i princip fötts med voltige i blodet. I vilket fall har han deltagit i träningarna sen innan han kunde gå själv. Viktor ställer upp när det behövs och kämpar på så mycket han kan.

Towa är en av våra nykomlingar i laget. Hon klev in i laget under hösten 2011 och har utvecklats i rasande fart. Hon är envis och tar utmaningar på största allvar och ger sig inte i första taget.

Josephine, Josse är som ett sprudlande kvicksilver. Hon är också ny i laget och vår flygare. Tuff och modig ger hon sig på nya övningar.

Ja, där har vi dem, lag 1. Glada, trevliga, underbara ni som gör mig glad och får mig att orka kämpa vidare, år efter år. Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0