Spargos sommar i Munktorp

Sant Ana(Pyret) och Spargo

Hej, nu är det min tur att debutera i bloggen...
Hittade en bild på Spargo sen i somras, då han fann kärleken. Han var tokkär, men tyvärr så var den inte alltid besvarat, då det mesta var på Pyrets (stoet) villkor.
Tror att lillpojken trivdes rätt så bra på landet, där han kunde flörta med flickan och göra en av sakerna som han tycker om mest, att äta. Han började tillochmed att gilla och bli borstad, vilket han inte tycker är så skönt. Dock så åt han inte upp sig så mke som han hade kunnat, då Pyret och han sparng så mycket i hagen att de börjde att bilda spår... Så då fick de komma till en ny hage på ett nytt försök på att de skulle äta upp sig.

Som Anna skrev tidigare så gjorde vi rätt så mycket för att Spargo skulle busa av sig i skogen, då man har hört historier om hur han har kastat av massvis med människor. Jag och Carro tänkte då kolla honom, hur busig han var. Vi hade hittat en perfekt galoppväg i skogen, så då var det bara dags att galoppera och busa, men inte en endaste liten bock kom... Vi försökte, men inget kom, snällare häst(som han uppförde sig då) får man leta efter, han gjorde som man sa hela tiden och visade inga tendenser på några dumheter. Då dagen kom för hans hemfärd, så blev det en ledsen Pyret som hade haft en rolig sommar med Spargo. Jag är nog inte den enda som gärna tar hand om hästen någon mer gång, då han var riktigt trevlig att hantera och rida :)
// Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0