Vad hände 2011?

Runt nyår brukar vara ett bra tillfälle att minnas saker som hänt under året. Så tänker man tillbaka på det som hänt och kan då nästan återuppleva känslan som infann sig när det hände.

Så vad hände egentligen i Hallsta Voltige 2011?
Vi började året med en ny voltigegjord som var mycket efterlängtad.

Här är en av bilderna som skickades ner till det tyska sadelmakeriet som vi beställde gjorden från.

Under våren etablerade vi oss ordentligt i mellanklassen och det kändes som vi var rejält på G. Det enda som drog ner oss då var att Jesse inte kunde vara med på grund av sitt knä.


 
Hamre april 2011

Ju närmare SM vi kom ju tyngre blev det dock, genrepet i Sala innan SM blev inte alls som vi tänkt och Spargo kändes rätt seg och trött. Efter Sala gjorde vi allt för att ladda om batterierna och lät Spargo ha en lugn uppladdning med mycket mat och försök till bus.
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150230472486596

Om man vrider upp volymen lite hör man Carros försök till glada tillrop. Huruvida det började hända något eller ej låter jag vara osagt.

Så var det då dags för den stora höjdpunkten på året. SM i Uppsala där Hallsta för första gången deltog med ett lag, tidigare år har vi haft med individuella och vi har haft jättekul men detta kändes extra speciellt. Särskilt med sonen Viktor med inne på banan. Vi nådde inte riktigt upp till den nivå vi hade hoppats på och med en häst som inte riktigt samarbetade under dagens första kür så blev det för svårt att höja upp sig andra dagen, då küren dock kändes mycket mycket bättre.
Mer utförligt om detta kan ni läsa här: http://www5.idrottonline.se/ImageVaultFiles/id_416587/cf_95890/SM%202011.PDF

Efter en välförtjänt vila var det så nya tag igen och vi slussade in två nya voltigörer i laget, Josse och Towa. Här är deras premiär i laget på Salas tävling i september: http://www.youtube.com/watch?v=xxM9rDHHbuM

Ett nytt lag har startats, och en ny häst, eller snarare ponny har tränats upp. Lilla Ronny med tefatsögonen har lärt sig massor under hösten.

Vi genomförde även den första voltigetävlingen på Hallsta sedan 2006! Vilket supergäng och vilken fantastisk dag det blev. Jesse rapporterade om tävlingen här: http://www5.idrottonline.se/HallstaRK-Ridsport/Voltige/Resultat2011/HemmaTavling1610/

Här är också klippet från küren på hemmatävlingen, känslan var helt grym inne på banan! http://www.youtube.com/watch?v=bGZsTJPdo6k&feature=mfu_in_order&list=UL Henke måste nog trimmas lite vad det gäller filmningen dock ;)

På DM i sala i november tävlade vi också, där startar man individuellt och vår egen Paulina knep en bronspeng i sin klass!

Under december var det så dags för juluppvisningar i samband med lucia. Många sjuka och borta gjorde att Carro H var ensam av de större och fick köra med alla små själv, riktigt styrkeprov!

Vi var även på tur till Köping, min gamla hemmaklubb där jag inte varit på många år. En riktig nostalgitripp att stå i det ridhuset igen. Där visade vi upp SM-küren igen. http://www.youtube.com/watch?v=wWmvOhInOxc Karre fick extra mycket motion när hon fick ta ett varv till efter pisken som stod kvar i hörnet.

Under året har vi delat mycket tid i ridhuset tillsammans, vi har kämpat och slitit och jobbat tillsammans för att komma vidare, nå högre och kunna sätta upp nya mål tillsammans. Jag är så oerhört tacksam att ni vill dela det jobbet med mig Karre, Pau, Manda, Carro, Viktor, Towa och Josse, ni är underbara!


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Ni är så duktiga!!! Kan rapportera om "ringar-på-vattnet-effekten" som fortfarande kan märkas efter dig Anna; En av mina f d voltigörer har grupper nu på en av Norges största ridskolor! Inte illa att veta vad frön du sått!!!

2012-01-02 @ 09:13:53
Postat av: Paulina

Ja det har varit en härlig resa. Du ska veta att vi uppskattar ditt engagemang och ditt stöd genom det hela. Jag hoppas att vi kan få ett lika roligt 2012!

Kramar!

2012-01-02 @ 22:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0