SM - tor/fre

Vår SM-helg började egentligen redan i onsdags då större delen av laget samlades för att packa och göra i ordning allt som skulle med till Sala. Massor med saker, och mat behöver man ha. Bara hösilage hade vi med oss ca 50 kg. Sen är det förstås all voltigeutrsutning, sadel, träns, täcken m.m.
 
På torsdag morgon skulel så allt in i transporten och bilen. Som tur är fanns det bra med lasturymme och vi fick med oss allt inklusive huvudpersonen själv, Spargo. Rakt upp i transporten och så iväg mot Sala.
 
Väl framme fick Spargo gå i hage ett par timmar medan vi lastade av och packade upp. Senare under dagen tog han och jag en promenad in i ridhuset där det var iordninggjort för tävlingen. Några av de andra som också var på plats tidigt hade träningar p eftermiddagen och vi kikade lite på dem och Spargo var nyfiken och alert.
 
 
På fredagen red jag en sväng på morgonen och på eftermiddagen hade laget kommit och det var dags för träning. Vi tog det lugnt och mjukt och han kändes fin och tjejerna var lugna och peppade. Lite nerv fanns där vilket var fullt förståeligt.
 
På kvällen åt vi hamburgare tillsammans och tjejerna lattjade lite i sina nytryckta tröjor innan det var dags för invigning.
Sala hade en lagom lång invigning inplanerad med öppning av mästerskapen och sedan en lien kavalkad av voltige genom tiderna där de visade hur voltige kunde se ut på 60, 70, 80 och 90-talet. Vi kan väl säga att utvecklingen gått framåt en bit. Avslutningsvis körde de kombination av ridning och voltige på Bella. 
På kvällen inkvarterade vi oss i stugorna vid Finntorpet. Päivi konstaterade dock att det måste varit ganska långa människor som bott i stugan före oss.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0