Blött

blött blött överallt, typiskt dålig sommar, med regn. Stackars Karre gick och hämtade Sparris i sommarhagen och blev blöt om fötterna. Vi försökte ta in honom en stund innan träningen men det räckte inte riktigt till för att han skulle bli helt torr.
Sen var det träning. Vi hann med lite stå och en del kürblock. Jobbade lite extra med de som vi ändrat lite på och som inte är helt klockrena och dessutom sista blocket. Vissa saker gick rätt bra, andra ok och en del var mindre bra. Kändes som Spargo var lite trött och även några av voltigörerna. En sån dag helt enkelt. Tycker dock det ska bli skönt till helgen då vi tar in Spargo på nätterna igen. Han blir liksom seg att vara ute dygnet runt. Det vill vi ju då inte att han ska vara på SM.

På slutet hade vi lite miljöträning. Spargo kommer aldrig att bli någon fotbollspelare. Men han brydde sig inte om att få en pilatesboll studsad bredvid sig eller till och med på sig. Inte heller höjde han ens på ögonbrynet av att få ett liggunderlag på huvudet. Han bara tycker vi är lite smått korkade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0