Fannyträning

Som jag skrev igår skulle vi ha besök idag på träning. Fina Fanny kom och hälsade på och hjälpte oss lite så här endast en vecka före SM. Vi fick en del tips och tankar med oss inför våra sista träningar. Körde igenom küren en gång och många saker ser bra och stabila ut, särskilt det sista blocket är lugnt och harmoniskt.

Vi körde inledningsvis lite upphopp, saxar och avhopp och petade lite där med. Framför allt ska vi vända snabbare när vi väl vänder och jobba på att släppa i luften på vägen runt. Josse satsade rejält i sitt avhopp men hade lite oflyt i landningen, hoppas hon inte är alltför öm i rumpan i morgon.

Vi körde om några av de sakerna som inte riktigt flöt första rundan i küren och fick ordning på en del. Några missar och andra saker som funkade bra. Men det är väl lite så det ska vara såhär, veckan före. Sista hästträningen innan vi åker blir på måndag. Sen är det trähäst och packning på onsdag, Avfärd för Spargo på torsdag och på fredag kommer laget och då tränar vi. Det närmar sig!
Förra årets SM som då gick i Uppsala, samma övning finns med i år fast med andra på positionerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0