Förutom voltige

Ja, vad gör vi då?
Jag har ju skrivit om Miranda nu som även rider på fritiden. Men de andra voltigörerna då?

Om vi tittar på de som går i lag ett så är det flera av dem som rider och håller på med hästar annars, ett par med egna hästar och andra lånar in sig.

Paulina har ju tidigare ridit och tävlat både hoppning och även tränat fälttävlan (minns inte om hon startade någon) med både sin ponny Fleur (som även gått voltige) och med Le Marquis (som till och med tävlat ganska mycket voltige). Båda två hästarna går kvar hemma på Åsby gård hos Paulinas mamma. Pau bor ju sedan ett par år tillbaka i Stockholm.

Carro då, jo ridit har hon ju gjort en del, både på ridskolan men också på Pyret som bor i Åsby hon med. Dessutom har hon tränat brottning och dans. Inte konstigt att hon är så stark. Den här tjejen har ju alltid gillat att träna och är ofta ute och springer och håller igång med.

Amanda rider även hon på en av Kerstins hästar, de bor ju faktiskt grannar så det passar ju fint att hon tar hand om Vivi. Vivi, som egentligen heter Viveka stod en period på ridskolan när Nelly som Carro S hade tillsammans med oss blev halt. Amanda gillar ju musik en del också, jag tror hon är lite avis på lillasyster Jesse (föredetta voltigör) som fick chansen att gå musikprofil på Kabbeskolan i Köping.

Japp det var vad några av våra voltigörer gör och har gjort annars, kanske kommer mer så småningom.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0